Workshops & Arrangementen

Workshops

Ieder seizoen en iedere speciale dag, zoals Moederdag of Valentijnsdag, geef ik workshops in mijn workshopruimte aan huis. De workshops matchen perfect met de stoere, landelijke stijl en drogen mooi in; zo heb je heel lang plezier van je gezellige avondje uit.

Privéworkshops en heerlijke arrangementen met een uitgebreid koffiemoment tussendoor waarin je geniet van een verse, heerlijke, luxe lekkernij, behoren ook tot de mogelijkheden. Je kunt hier meer over lezen onder het kopje “arrangementen”.

Arrangementen

Wil je aan de workshop een uitgebreid koffiemoment toevoegen? Dat kan! Kom dan genieten van een verse, luxe lekkernij en maak er zo een gezellige middag/avond van. Natuurlijk krijg je er ook koffie of thee bij.

Er zullen zo nu en dan nieuwe lekkernijen verschijnen waar je uit kunt kiezen. Een arrangement kan gekozen worden door een groep vanaf minimaal 5 personen (1 arrangement per groep).  

In verband met vakantie ben ik gesloten van 24 juli t/m 1 augustus. De webshop blijft wel geopend, maar de pakketten zullen in de week van 2 augustus verstuurd worden.

X