Solar hanglamp LED zwart met tuinsteker

20.75

Uitverkocht

Deel dit product via:

Beschrijving

Dagelijks genieten met deze Solar hanglamp LED zwart op zonne-energie!

Stel je voor, het is ‘s avonds al bijna donker. De lucht is aan schemeren en u zit buiten (of binnen!) van uw drinken te genieten. En plots gaan er lampjes in uw tuin aan. Het is de Solar hanglamp LED zwart die uw tuin verlichting geven waardoor er een sfeer wordt gecreëerd die zich beschrijft als gezellig, sfeervol en warm.

De Solar hanglamp LED zwart voor buiten werkt op zonne-energie. Overdag laden ze zichzelf op en gaan vanzelf aan als het donker is. Heel sfeervol rondom je terras, langs je pad, rondom een vijver of zwembad, langs je plantenborder, enz…. Maar ook leuk om er een paar in een pot te steken op je balkon. De zwarte tuinsteker is 90 cm lang en de hanglamp die je er makkelijk aan en ook weer af kan halen is 17 cm hoog zonder handvat en 25 cm hoog met handvat en 12 cm breed. De steker (de lange steel) wordt in 3 delen in elkaar geschroefd/gedraaid, waardoor het voor het opbergen ook makkelijk is.

Deze tuinlantaarn met tuinsteker is ook in de kleur roest verkrijgbaar: https://www.hillaryshome.nl/webshop/lampen-staande-vloer-hang-interieur/solar-hanglamp-met-tuinsteker-led-roest/ 

Of de tuinlantaarn zonder tuinsteker in de kleur zwart? Die is ook verkrijgbaar: https://www.hillaryshome.nl/webshop/lampen-staande-vloer-hang-interieur/solar-hanglamp-led-summer-zwart/

Of de hanglamp in kleur roest zonder tuinsteker: https://www.hillaryshome.nl/webshop/lampen-staande-vloer-hang-interieur/solar-hanglamp-roest-2/

 

Let op bij deze tuinlantaarn!

 • Houd er rekening mee dat de werktijd voor een product op zonne-energie weersgevoelig is.
 • Zorg ervoor dat u de schakelaar voor gebruik aanzet.
 • Installeer de lamp op een locatie met volledig, direct zonlicht.

 

Productkenmerken tuinfakkel

 • Kleur: Zwart
 • Lengte: 90cm hoog
 • Diameter: 12cm
 • Voor buiten
 • Inclusief tuinsteker die in 3 delen is op te zetten!
 • Materiaal: Metaal
 • Uniek
 • Een echte eyecatcher

 

Sponsorkindje Tracy

Met een aankoop van dit product draagt u bij aan ons sponsorkindje Tracy. Tracy is een meisje geboren op 30 maart 2015 en wonend in Kenia. Zij is het sponsorkindje van Hillary’sHome sinds 6 februari 2020. Bij elke bestelling gaat een klein bedrag hiervan naar haar om haar van voedsel en voorzieningen te kunnen voorzien. Het gaat hierbij om onderdak, school, kleding en alles wat nodig is om in haar behoefte te voorzien.

 

Levering

Je krijgt een Solar hanglamp met tuinsteker in de kleur zwart. De doos kan variëren, maar deze zal zo spoedig mogelijk bij u bezorgd worden! De tuinsteker word in 3 stukken geleverd, deze zijn zo in elkaar te zetten door ze aan elkaar vast te draaien. Hierdoor is de tuinsteker ook makkelijk op te bergen!

 

Het enige wat je nu nog hoeft te doen is op de knop ‘in winkelwagen’ drukken om uw unieke aankoop te verzilveren! Voordat je het weet heb je ze in huis. Geniet van ‘s avonds in de tuin zitten met deze tuinlantaarn!

 

Socials

Instagram: Hillary’sHome (@hillarys_home) op Instagram

Facebook: Hillary’s Home | Bennekom | Facebook

Pinterest: https://nl.pinterest.com/Hillarys_Home/_created 

 

SUMMERSALE 30% KORTING OF MEER OP TUINMEUBELEN EN WOONACCESSOIRES  (kijk onder het kopje SALE)

X