Beschrijving

Een stoer kunstboeket oud roze van hoge prijs-kwaliteit verhouding straks in jouw interieur?

Niet de goedkoopste, wel de stoerste! Een kunstboeket oud roze met kunst groen, kunsttak en kunstbloemen in oud roze/bordeaux tinten. Dit DIY boeket van 62 cm hoog is een zijden boeket en stoer boeket. Een groot voordeel hiervan is dat er geen onderhoud aan nodig is! Doordat de basis van dit boeket groen/naturel is kun je met elk seizoen mee stylen. Ook wanneer je zelf de kleur van de vervangbare kunstbloemen wilt veranderen. Daarnaast kunnen de kunstbloemen worden gebogen en geknipt naar hoogte die je zelf kan bepalen. Ook is het nepbloemen veldboeket vrij eenvoudig in elkaar te zetten. Het kunstboeket kunstbloemen kan naar eigen wensen geschikt en gebonden worden. Deze kunstboeket bloemen voelen zacht aan doordat ze zijn bewerkt met zijde. Hierdoor lijken ze net echt!

Het boeket bestaat uit 11 stelen. U krijgt 11 stelen opgestuurd, zodat u er zelf een boeket van kunt maken in uw eigen vaas / kruik of pot. De stelen zijn langer dan 62 cm, maar kunt u onderaan ombuigen naar wens zodat het past in uw vaas / kruik of pot. Een boeket waar je jaren plezier van hebt. De terracotta kruik wordt er niet bijgeleverd.

 

Sponsorkindje Tracy

Met een aankoop van dit product draagt u bij aan ons sponsorkindje Tracy. Tracy is een meisje geboren op 30 maart 2015 en wonend in Kenia. Zij is het sponsorkindje van Hillary’sHome sinds 6 februari 2020. Bij elke bestelling gaat een klein bedrag hiervan naar haar om haar van voedsel en voorzieningen te kunnen voorzien. Hierbij gaat het om onderdak, school, kleding en alles wat nodig is om in haar behoefte te voorzien.

Productkenmerken kunstboeket oud roze

  • Kleur: oud roze/bordeaux tinten
  • Lengte boeket: 62 cm hoog
  • Aantal stelen: 11 stelen
  • Voor binnen
  • Lijken net echt!
  • Materiaal: Kunststof/Zijde
  • Uniek
  • Een echte eyecatcher
  • Hoge prijs/kwaliteit verhouding (niet de goedkoopste, wel de stoerste!)

 

Zie ook andere kunstboeketten! Of direct via deze link: https://www.hillaryshome.nl/product-categorie/kunst-bloemen-landelijke-wonen-woonaccessoires/kunst-boeketten-boeket-kunstbloemen-kunstbloem-nep/

Voor losse kunstbloemen zie https://www.hillaryshome.nl/product-categorie/kunst-bloemen-landelijke-wonen-woonaccessoires/

 

Levering

De kunstbloemen worden los geleverd in een doos. Je mag ze zelf in elkaar zetten! Wees erop bedacht dat de stelen buigbaar zijn zodat ze ook in een kleinere (of juist grotere!) vaas passen. Dit DIY boeket is vrij eenvoudig in elkaar te zetten. Tip: bekijk het filmpje of de afbeeldingen nog eens voor als je nog niet tevreden bent met jouw boeketstyling!

 

Het enige wat je nu nog hoeft te doen is op de knop ‘in winkelwagen’ drukken om uw unieke aankoop te verzilveren! Voordat je het weet heb je ze in huis.

 

Socials

Instagram: Hillary’sHome (@hillarys_home) op Instagram

Facebook: Hillary’s Home | Bennekom | Facebook

Pinterest: https://nl.pinterest.com/Hillarys_Home/_created

SUMMERSALE 30% KORTING OF MEER OP TUINMEUBELEN EN WOONACCESSOIRES  (kijk onder het kopje SALE)

X